Karjalan Keittiömestarit ry

                                    Karjalan Keittiömestarit ry 


KARJALAN KEITTIÖMESTARIT ry:n Perustava kokous pidettiin Rantahovissa IMATRALLA 17.05.1994 klo. 18:00 - 21:00.


"Me allekirjoittaneet olemme perustaneet KARJALAN KEITTIÖMESTARIT ry:n nimisen yhdistyksen, liittyneet siihen jäseniksi ja hyväksyneet sille seuraavat/ oheiset säännöt."

Mukana olivat : Heikki Lemmetyinen kokoonkutsuja ja ensimmäinen puheenjohtaja, Timo Virtanen varapuheenjohtaja, Markku Kaljunen sihteeri, Virpi Rasilainen rahastonhoitaja, Risto Pyöttiälä, Jari Mäkivaara, Tuula Salonen, Jussi Vierikko, Vesa Kokkonen ja Jean Marc Blez.

Kokouksessa puhetta johti Heikki Lemmetyinen ja kokouksessa valittiin ensimmäinen hallitus jossa mukana: puheenjohtaja Heikki Lemmetyinen, Timo Virtanen varapuheenjohtaja, Markku Kaljunen sihteeri, Virpi Rasilainen rahastonhoitaja, varsinaisiksi jäseniksi Jussi Vierikko ja Risto Pyöttiälä, varajäseniksi Tuula Salonen, ja Vesa Kokkonen. Tilintarkastajiksi valittiin Eini Varis vlhro: sta ja Kirsi Mäkivaara varalle Jari Mäkivaara.

Toimintasuunnitelma tuleville vuosille alkoi pontevasti ihmisen perusoikeudesta kehittää itseään, jotta hän pärjäisi paremmin yhteiskunnassa. Osa-alueiksi merkittiin: ammatillinen-, ihmisenä- sekä vapaa-ajan kehittäminen ja perheenjäsenten mukanaolo. Keskusjärjestöön liittymisanomus kirjattiin 24.06 1994. Eero Mäkelän ollessa keskusliiton puheenjohtajana.

                                                    Jäsenmäärä kasvaa

Jäsenten lukumäärä kehittyi nopeaa vauhtia noin 25 jäsenen paikkeille ja kannatusjäseniä on ollut melkein toinen mokoma. Aktiivisuus on ollut kiitettävää heti alusta asti noin 60% koko ajan, tapahtumissa jopa yli sata.

Suurin koetus meille oli liittopäivien suunnittelu ja toteutus 15. - 17. 02.2002. Se aloitettiin jo 04.08.2000 kokouksessa jossa Kari Latvanen nimettiin pääsuunnittelijaksi ja koordinoijaksi. Suurimman vastuun ja työn tekivät ehdottomasti Puheenjohtaja Ulla Liukkonen ja rahastonhoitajana tuolloin toiminut Ulla Siik. Kun ottaa huomioon vielä että eurot tuli samaan aikaan maksuvälineeksi. Pääyhteistyökumppanina oli Atria, mutta paljon muidenkin apua tarvittiin, kiitos siitä kaikille yhteistyökumppaneille.

Liittopäivät olivat varmasti ikimuistoiset niille jotka osallistuivat tapahtumaan, mukana oli pala historiaa ja myös nykypäivää. Paikalliset musisoijat vahvistettuna "piuha" Moilasella sai osallistujat aivan hurmoksen partaalle, naistentanssit alkoivat jo alkuruoan yhteydessä.

Itsekin täytyy ihmetellä, kuinka hauskaa meillä on ollut yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa aikaa viettäessä gastronomian parissa, sekä monien muiden keittiömestariyhdistysten kanssa.

NÄIN JATKUKOON.

IMATRALLA 27.07.2004

Markku Kaljunen
Ensimmäinen sihteeri